burevestnik.bg - Мобилна версия

Анализи

Иванчева – шеф на новата КПКОНПИ

Иванчева – шеф на новата КПКОНПИ

Стефан Ташев

Иванчева-шеф на новата КПКОНПИ. След като Йотова я помилва. Кой друг, ако не тя. Иванчева е наясно с корупционните схеми, заканва се да съди Гешев заради присъда потвърдена на три инстанции с наказателно дело!?!

Трябва да се използва набраната сила на пропагандната машина на т.нар. промяна. Вижте абсурда.

Пак повтарям-Иванчева и нейните ортаци са осъдени на три, три инстанции за корупция. Пропагандата, това не е журналистика, а точно пропаганда, обаче „обръща мача“. В медиите се вихри Хаджигенов, адвоката който се е провалил, загубил е делата. Други „експерти“ и „говорещи глави“, които ни обясняват как делото е манипулирано, подхвърлени са доказателства и т.н.

Фенка на Иванчева ни обяснява пред микрофоните на медиите, че делото трябва да се гледа пред „друг съд“!?? Кой ли ще е този съд? Всичко останало-светещите пръсти на кметицата, СРС-та, пачките с парите в колата й, изнудването на бизнесмена Ваклин, са заметени под килима. Важното е, че Иванчева е невинна. Логиката е желязна.

Йотова обещава незабавна амнистия. Без да осъзнава, че отваря „кутията на Пандора“. Вицепрезидентката не каза ще помилва ли останалите осъдени по това дело Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.

А, сега де? Ако Йотова помилва Иванчева това отваря вратата за помилване на стотици осъдени, които търкат наровете в затвора. И са „невинни“, осъдени по скалъпени доказателства. Ако помилва само Иванчева, без останалите двама, излиза, че те са виновни, а шефката им е в бяло.

А истината е, че арестът на Иванчева и цялото дело от началото до края, бе използвано за чудовищен политически натиск върху съда. Припомням атаката на шефа на ВКС Лозан Панов срещу ръководителя на Спецсъда Георги Ушев, проверките срещу него. И заплахите в съдебна зала от пиара на Иванчева и Петрова, за което бе съден за хулиганство.

Иванчева бе използвана за атака срещу прокуратурата от „борците за съдебна реформа“, които обаче сега не признават решение на Върховния касационен съд!??? „Издоиха“ я колкото може и после я забравиха. Всеки може да провери в архива на ЦИК колко „народна любов“ е събрала бившата кметица на „Младост“ на изборите, на които се яви. Накрая тя акостира в „Промяната“. Къде другаде?

Сега обаче темата е актуална за пропагандата. Иска се оставката на главния прокурор за решение на ВКС.

Борците и обслужващите ги пропагандисти се опровергават сами. До вчера твърдяха, че прокуратурата е некадърна и внася в съда некадърни обвинителни актове, които падат като круши. В случая „Иванчева“ е точно обратното. На три инстанции прокуратурата е успяла да докаже в съда корупция от висш служител, кмет, в резултат на осъдителни присъди на три инстанции. То и да правиш пропаганда не е лесно. Иска се акъл.

Източник: Breaking.bg

Още от Анализи
Online radio