burevestnik.bg - Мобилна версия

Анализи

Димитър Стоянов от Bird е замесеният в организираната престъпна група?

Димитър Стоянов от Bird е замесеният в организираната престъпна група?

Иззети от спецакцията на Прокуратурата са документи, писма, бележки, пари и флашки с аудио записи, на които ясно се чуват „Сега ще видим дали Гешев ще хвърли топката…“, „Митко BIRD“-а, Красимир Каменов – Къро разговаря с лице, за което има данни, че е журналист…

Ало, Митко, ти ли си? От bird.bg ли си?

След като Софийска градска прокуратура образува досъдебно производство за организирана престъпна група, уличена в множество престъпления, излязоха наяве скандални факти и множество замесени лица. Разкрити и иззети са както документи, писма, бележки, пари, така и флашки с аудио записи, на които ясно се чуват „Сега ще видим дали Гешев ще хвърли топката…“, „Любомир Георгиев сигурно ще отиде на изборите…“, „Митко BIRD“-а, „Давам ти Дилян.“, „Тоя Борислав от ГДНП…“, „Цецо ми звъня вчера от Белград…“.

“Мафията в симбиоза между криминални авторитети, осъдени лица и такива, издирвани от Интерпол, както и известни на обществото лица и организации заедно се борят срещу институциите и срещу държавата”, каза по-късно Гешев.

Както по-рано Bunt писа – Димитър Стоянов от Bird, както и шефът му Атанас Чобанов са компроментирани личности, демонстрирайки доста охолен живот, докато медията им се издържа уж от дарения на читатели. Появи се информация за тях, че търгуват с информация, изпълняват поръчки на олигарси и подготвят схема за изнудване – “такса спокойствие”.

Къде са институциите? НАП? МВР? ГДБОП? ДАНС?

Източник: Bunt.bg

Още от Анализи
Online radio