burevestnik.bg - Мобилна версия

Мнения и коментари

ГЕРБ: Време е България да скъса с политическата шарлатания

ГЕРБ: Време е България да скъса с политическата шарлатания

„Това не е олимпиада или състезание. За нас голямата цел е да върнем максимална част от доверието на българските граждани. Ще водим спокойна и разумна кампания, ще предлагаме решения за всички кризи, в които е затънала България". Това заяви пред журналисти заместник-председателят на  ГЕРБ  Томислав Дончев след регистрацията на партията в ЦИК за изборите на 2 октомври.

 ,,Ще бъдем отговорни, защото, независимо дали ще сме управляващи или опозиция, от нас зависи политическият процес. Рано е да говорим за коалиции, нека първо да видим каква ще бъде волята на българските граждани'', каза още той.

Дончев е категоричен, че  България трябва да скъса с политическата шарлатания.

„Думите в политиката отново трябва да имат смисъл. Това, което казваш да поражда резултати, да значи нещо”, допълни той.  

Томислав Дончев подчерта, че в последната година думите са изгубили смисъл, защото отговорните политици са говорили едно, а са правили друго.

„Остра реторика срещу „Газпром”, а в същото време продължаваме да купуваме руски газ чрез посредници.  Това е голямата ни задача да прекратим политическата шарлатания”, заяви той.

По думите му ще се търсят доказани професионалисти, с които да се допълнят листите на ГЕРБ за предстоящите избори.

„Подадохме документи за регистрация на коалиция ГЕРБ-СДС за предстоящите парламентарни избори. Документите бяха приети без забележка, искам да благодаря на всички членове и симпатизанти, които в рамките на два дни събраха над 37 хиляди подписа в подкрепа на нашата партия”, заяви  Цветомир Паунов.


Още от Мнения и коментари
Online radio