burevestnik.bg - Мобилна версия

Новини

Демерджиев и Копринков заедно в ресторанта на бутиков хотел в "Дианабад"

Демерджиев и Копринков заедно в ресторанта на бутиков хотел в

За всички в МВР е ясно, че Иван Демерджиев е на повикване от "Дондуков" 2. Неговият пряк кадровик там е Николай Копринков, съветник по вътрешната политика на президента Румен Радев. Демерджиев дължи това да е служебен вицепремиер и вътрешен министър именно на някогашния съдържател на заведение в пловдивското село Труд – Николай Копринков. Странно е, че двамата не са предпочели да се видят в кабинета на съветника в сградата на президентството, нито в сградата на МВР на ул. "Шести септември", където на втория етаж Демерджиев има просторен кабинет, облицован от стара дървена ламперия.

Вместо това – миналата неделя се оказва, че един от сивите кардинали на служебната власт – кадровикът от "Дондуков" 2 Копринков е привикал в ресторанта на бутиков хотел в столицата Иван Демерджиев, който обаче вече не е в качеството си на пловдивски адвокат, а на служебен вицепремиер и вътрешен министър. Дали пък в разговорите между Копринков и Демерджиев не е ставало въпрос за това – кого трябва "да удря" МВР в предизборната кампания? Демерджиев да не би да тръгва по стъпките на свои предшественици, които винаги са ползвали МВР по време на избори, за да служи на актуалните политически господари?!

Любопитно, че освен от службите, срещата е била документирана и от "случайни гражданки", които си направили селфита с двамата събеседници. Така, че другия път, няма нужда да се криете по бутикови хотелчета в "Дианабад", ами, най-добре си се вижте в служебните кабинети. Така и така сте ясни на всички.

В грешна посока сте поели, господа.

Източник: Bunt.bg

Още от Новини
Online radio