burevestnik.bg - Мобилна версия

Мнения и коментари

Илиян Василев: Борисов и Радев, де факто се договориха с Путин, в рамките на стратегическото ”никога против Русия”

Илиян Василев: Борисов и Радев, де факто се договориха с Путин, в рамките на стратегическото ”никога против Русия”

Щом северомакедонските служби започнаха да ни разкриват руските шпиони значи сме дълбоко, дълбоко в блатото и на практика нямаме никаква защита срещу руското влияние. Ако си мислите, че е проблем само на службите, дълбоко се лъжете.

 

 Докато ви занимават с ДС миналото, което не може да промените, и мнозина дори не искат да минат отвъд щампите, днес и сега, политическият елит на България, включително Борисов и Радев, де факто се договориха с Путин, в рамкитена на стратегическото балансиране "никога против Русия",

 

И са дали карт бланш на руските служби да си разиграват коня в България, и не само да организират преврати срещу правителството, но и да работят необезпокоявани срещу съседите ни. А щом работят в Северна Македония, нашето контраразузнаване няма проблем, нали не е у нас. То това е договорката, работете си срещу съседите, у нас няма да имате проблем.

 

Истинската беда наследниците на същата тази номенклатура на БКП, която контролираше службите тогава, ги контролира и днес - Радев си и автентичен Живков, Борисов също, Доган, Пеевски пък остават видими в политическия елит именно благодарение на Библиотеката, която приюти цвета на ДС и обучава новите кадри за днешното ДС.

 

А на мнозина дядото и чичото на Васил Терзиев им е проблемът?! Логично, трябва да се занимавате с дъвки, не с реалните си проблеми.

 

Източник: Frognews

Още от Мнения и коментари
Online radio