burevestnik.bg - Мобилна версия

Мнения и коментари

Христо Иванов се движи в джипа на Мата Хари

Христо Иванов се движи в джипа на Мата Хари

Истината се познава в сравнение.

Само си представете, че Бойко Борисов бе арестувал незаконно Кирил Петков.

Че Бойко Борисов бе излъгал, че е български гражданин, за да стане министър.

Че Конституционният съд се бе произнесъл недвусмислено за вината му.

Че Бойко Борисов бе спипан на парапета със Севделина Арнаудова.

Че дъщерята на Бойко Борисов, а не на Румен Радев, бе заснета да се вихри в чалга купони с наргилета край басейна на резиденция „Бояна“.

Че Бойко Борисов бе прихванат от фотографи да излиза от джипа на подсъдим олигарх, на 100 метра от Народното събрание, в деня, в който се гласува вот на недоверие.

Че международната крипто-пирамида „Нексо“ финансираше ГЕРБ, а не „Демократична България“.

Че Влади Горанов бе назначил любовника си за шеф на НАП, а другия си любовник – министър на културата.

Че главният прокурор бе тиражирал публично записи, в които гангстерски бос обяснява „ГЕРБ са моите хора, малко са малоумни, но вършат работа“.

Че Красен Кралев, а не Руди Гела се бе държал като мутра в центъра на Плевен с граждани, които му правят забележка, че е паркирал незаконно.

Че Красен Кралев бе заплашвал и натискал депутатка да напусне парламентарната си група.

Че Младен Маринов притежаваше 19 луксозни имота от една държавна заплата и ги оправдаваше с…авоарите на жена си.

Че ГЕРБ бяха докарали официалната инфлация до близо 20%, а неофициалната – до 100%.

Мога да продължавам до безкрай, но…само си представете. Представете си поведението на БТВ, Нова, розовите медии около Прокопиев, инфлуенсърите на грантоядна издръжка из социалните мрежи, представете си протестите по жълтите павета, блокирането на Орлов мост, щурмовите акции на Гошо Боеца…

Да, като контратеза веднага ще бъдат извадени снимките от чекмеджето. Това е, общо-взето, единствената опорка на „промяната“, самотният аргумент, който успяха да активират в битката си за похищаването на държавата.

Наистина ще го призная, ако най-после мадам Бобокова (Мата Хари) излезе официално и разкаже тя ли е направила снимките, тя ли е сложила пачките в чекмеджето, кой я е накарал да го направи, вербувана ли е и от кого, с каква цел е записвала с години телефонните разговори на Бойко Борисов, в чието легло и в чийто дом се е разполагала като домакиня.

„Добрите сили“, ако са умни, най-после ще легализират ключовата си свидетелка, която и без това е от семейството на основния им спонсор. Возят се на задната седалка на семейния джип. Имат отворена линия с нея. Нека излезе на светло, нека разкаже, тогава ще лъсне истината за прословутите кюлчета.

Дотогава…опорката издиша. Не е валидирана с нищо друго, освен с твърденията на няколко конспиративни медии, ползвани за пощенска кутия от Васил Божков.

автор: Петър Христозов/pik.bg

Източник: Bunt.bg

Още от Мнения и коментари
Online radio